Tlf. +45 75 65 22 22
CVR nr. 11 29 80 87
E-mail: skriv til os

Profil & Kreditrating

Virksomhedsprofil

A/S KÖPKE PORTE er et danskejet firma, grundlagt i 1981. Firmaets erfaring beror på levering af porte med en lang levetid og til konkurrencedygtige priser. I mere end 40 år har A/S KÖPKE PORTE været toneangivende i porte med fokus lagt på kvalitet, funktionalitet og holdbarhed.

profil.gifVores produkter benyttes med stor succes til fleksible og funktionelle løsninger til private, industrielle og landbrugsmæssige formål - herunder fabrikshaller, flyhangarer, lagerbygninger, maskinhuse, lader, garager osv.

Vi kan sikre vores kunder den højeste kvalitet som følge af, at vi hele tiden sørger for at optimere og raffinere ethvert komponent på vores produkter. Dette kombineret med perfekt service, som A/S KÖPKE PORTE er kendt for, resulterer i et pålideligt portprogram med fordelagtig lave investerings- og brugsomkostning.

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

AAA Guld rating siden 2006. Et sikkert tegn på, at virksomheden er finansiel stærk og yderst solid.

Vi er stolte over at offentliggøre vor kreditrating: Triple-A, som vi fik tildelt første gang den 29. oktober 2006. AAA® ratingen viser, at vor virksomhed hører til blandt de mest solide i dansk erhvervsliv, hvilket er et klart bevis på at kunderne trygt kan handle med os. Vi ved at kunderne er meget opmærksomme på om det firma de handler med er levedygtigt, således at produktgarantier etc. reelt er noget værd. Denne AAA® rating beviser at A/S KÖPKE PORTE helt klart er et stærkt økonomisk selskab, man kan regne med i mange år.

AAA® ratingen ser på likviditet, rentabilitet og soliditet under et. For at kunne blive AAA® ratet skal en virksomhed altså kunne rates AAA® for hvert af disse forhold!

Det kan A/S KÖPKE PORTE!

 

HVIS DE VÆLGER A/S KÖPKE PORTE KAN DE REGNE MED EN PERFEKT LØSNING!