Tlf. +45 75 65 22 22
CVR nr. 11 29 80 87
E-mail: skriv til os

T40-ISO & A40-ISO - Højisolerede ledhejseporte

T40iso-headHøjisolerede porte med brudt kuldebro.

Ledhejseporte udviklet for at imødekomme krav fra lovgivningen om at forbedre miljøet i vores bygninger. Hvis det er vigtigt at opretholde en stabil temperatur i bygningen og rummet stadig skal være tilgængeligt f.eks. ved (kold) opbevaring, kan en højisoleret ledhejseport være løsningen.


T40-ISO:

En højisoleret port er udstyret med:

• Sidekassetter i PVC.
• Top- og bundprofiler PVC.
• Dobbelte sidetætninger.
• Karmprofil med PVC profil.

Med ovenstående opnår man en ledhejseport med brudt kuldebro, som er 25 % bedre isoleret end en standard ledhejseport med 40 mm isolering. Ydermere til en konkurrencedygtig pris.  

Sektionerne er isoleret med 40 mm polyurethanskum, med en isoleringsværdi på U Værdi 0,53 W/m²K. For at levere portene med brudt kuldebro udføres sektionerne uden fingerklemsikring. De er udvendig præget med stucco struktur med vandrette spor. Standardfarver; RAL 6009, 7016, 9002, 9006, 9007 og 9010. Kan ydermere pulverlakeres i specialfarve mod merpris.


A40-ISO:

Ønskes lys indfald kan portene tilbydes med rudesektioner type: A40-ISO. Sektionerne leveres med brudt kuldebro som yder maksimum isolering. Ydermere slipper man for kondens. Rudesektioner tilfører ledhejseporten et attraktivt udseende og gør den yderst velegnet til repræsentative rum, som f. eks. showrooms.

Sektioner leveres i variable højder fra 500-700 mm. For at levere portene med brudt kuldebro udføres sektionerne uden fingerklemsikring. Det er muligt at få udført sektionerne med forskellige typer og tykkelser af akryl og/eller med 21 mm isolerede fyldninger. 

 

Condoor logo

A/S KÖPKE PORTE leverer porte fra det anderkendte Hollandske firma ConDoor. Vi har siden ConDoor startede i 1999 varetaget den direkte import af garage- og industriporte. Med et hyper moderne produktionsapparat leverer ConDoor porte via forhandlere i 25 europæiske lande.

 

 

Brochure

For yderligere information kan nedenstående brochurer downloades.

T40iso