Tlf. +45 75 65 22 22
CVR nr. 11 29 80 87
E-mail: skriv til os

Materialekatalog

right_top.pngA/S KÖPKE PORTE har landets bedst assorterede reservedelslager med et utal af portdele, portbeslag, sektioner, sikkerhedsudstyr og portautomatik beregnet for ledhejseporte af eget eller fremmed fabrikat som f.eks. CRAWFORD ASSA ABLOY, FALTEC, NASSAU, LINDAB, Albany, Jyde Port og Condoor. Vore priser er, i lighed med vores øvrige produkter, yderst konkurrencedygtige. Vi leverer vore produkter til andre portfirmaer samt direkte til slutbrugeren. Hvad enten din port er mekanisk eller automatisk betjent har vi reservedelen du mangler. Vi kan afhjælpe et akut problem hurtigt og effektivt idet vi kan afsende produkterne med få timers varsel. Ønsker du råd, hjælp eller vejledning til reparation, vedligeholdelse, opgradering og/eller lovliggørelse af din port så er vi altid behjælpelig med hurtig og professionel service.

A/S KÖPKE PORTE er som et af de eneste portfirmaer i Danmark behjælpelig med fjedreberegninger, idet vi kan kalkulere og omberegne torsionsfjedre så de passer nøjagtigt til din port. Endvidere er vi leveringsdygtige i portbeslag/skinnesystemer til hejseporte, hvilket måske kan være en løsning hvis du har produceret et portblad (eksempelvis i mahogni) og mangler skinner eller et komplet beslag.

Se vort store produktprogram og lad dig inspirere. Er der noget du ikke kan finde i programmet så kontakt os og vi vil forsøge at fremskaffe varen til dig. Der er i det følgende mulighed for at fremsende en forespørgsel om pris og/eller en bestilling.

Klik for at vælge en produktgruppe: