Tlf. +45 75 65 22 22
CVR nr. 11 29 80 87
E-mail: skriv til os

Mahogni Ledhejseporte

Håndlavet efter mål og produceret af materialer, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Udføres med vandret profilering (model: Rustic) eller med fyldninger (model: Classic). Kan udover sipomahogni også leveres i andre træsorter som f.eks. lærketræ.

Fingerklemsikrede sektioner med en konstruktion, der forebygger tilskadekomst når portene er i drift. Sektionstykkelse på 45 mm. isoleret med 20 mm. skum. Sektionerne er tappet og limet sammen efter gammelt håndværksmæssigt princip. Indvendig beklædt med vandfast finer men kan også udføres med massive frisefyldninger (som på forsiden). Portbladene er grundbehandlet med SECU 010 svampemiddel og efterbehandlet med LARCO® mahogniolie serie 2-22.

Kraftigt skinnesystem udført med lukket vinkelkarm, torsionsfjedre og aksel. Endvidere udført med justerbare sidehængsler samt portruller med støvtætte kuglelejer. Portene udføres med kraftige tætningslister i siderne, toppen, bunden samt imellem sektionerne.

Velegnet for selvmontage
A/S KÖPKE PORTE'S garageporte er velegnet for selvmontage. Er du udstyret med lidt håndværksmæssig snilde kan du sandsynligvis montere en mindre port uden de store problemer. Vi medleverer selvfølgelig en montageanvisning, der beskriver montageforløbet fra start til slut. Skulle der mod forventning opstå nogle problemer står vi naturligvis til rådighed med hjælp og vejledning.

 

Ved "klik" på billederne i højre side nedenfor fremkommer der i billedtekst yderligere oplysninger omkring produkterne.

Mahogni Rustic

Mahogni Classic 1

Mahogni Classic 2

Mahogni Rustic

Mahogni Classic 1

Mahogni Classic 2